FÖRSÄKRING

Våra katter är försäkrade hos Moderna Djurförsäkringar, ett bolag med vettiga villkor, human kundtjänst till ett vettigt pris. 
Vid köp att kattunge från oss så ingår även dolda-fel försäkring, mer om vad dolda fel försäkring innebär går att läsa på Moderna djurförsäkringars hemsida.

Ni som köpare ska teckna en egen försäkring, försäkringen bör gällande from dagen innan ni hämtar katten så att de inte blir ett glapp emellan våra försäkringar.

 

Ni kan så klart välja det bolag som passar er bäst, men väljer ni ett annat försäkringsbolag än Moderna så kan de bli karens på försäkringen. Karens innebär att er försäkring inte täcker för veterinärvård eller liversättning ifall något skulle hända under karenstiden. Jag rekommenderar därav att ni börjar med Moderna Djurförsäkringar och vid ett senare skede tecknar annan försäkring om så önskas som löper parallelt under karenstiden. Mycket kan hända när katten går på äventyr i sitt nya hem!

Om ni väljer att teckna via Moderna djurförsäkringar så rekommenderar vi att ni väljer minimum Dubbel veterinärvård. Och kom ihåg att uppge kattens nuvarandra försäkrings ID, då får ni nämligen 3 månader gratis!

maxresdefault.jpg