top of page

FÖRSÄKRING

Våra katter är försäkrade hos Moderna Djurförsäkringar, ett bolag med vettiga villkor och human kundtjänst. 


Ni som köpare ska även teckna en egen försäkring hos Moderna djurförsäkringar, försäkringen bör gällande from dagen innan ni hämtar katten så att de inte blir ett glapp emellan våra försäkringar. Er försärkingen ska vara tecknad hos Moderna Djuförsäkringar under de första 4 månaderna, därefter går det bra att flytta till annat bolag om så önskas. (Ps. första 3 månaderna är gratis!). 

 

Vi tycker det är viktigt att vi har samma bolag under den första tiden så att det tex inte uppstår någon karens där nya försäkringen inte täcker, eller något annat som ställer till de. Mycket kan hända när katten går på äventyr i sitt nya hem!

Vi rekommenderar att ni väljer minimum Dubbel veterinärvård. Och kom ihåg att uppge kattens nuvarandra försäkrings ID som står i överlåtelseavtalet så att Moderna kan koppla ihop våra två försäkringar i deras system.

Vid köp att kattunge från oss så ingår även dolda-fel försäkring som skyddar oss båda i de fall att vi ska ha missat ett dolt fel, mer om vad dolda fel försäkring innebär går att läsa på Moderna djurförsäkringars hemsida.
 

maxresdefault.jpg
bottom of page